Over mij
Kan het ook anders? Dat is een vraag die ik mezelf geregeld stel. Gedreven door de wens om het leven lichter te maken, zonder de complexiteit van situaties uit de weg te gaan.

 

Ik leef vanuit de waarden Vertrouwen, Humor en Creativiteit. Hieronder geef ik je een inkijkje in mijn beleving van deze waarden. 

 

Mijn loopbaan begin ik in onderzoek, advies en projectmanagement. Als consultant bij KPMG kom ik bij verschillende organisaties over de vloer en maak kennis met de vele aspecten die komen kijken bij duurzame verandering. Bij de provincie Noord-Holland, gemeente Bloemendaal en ING draag ik van binnenuit bij aan ontwikkelprogramma's. 

 

Na 10 jaar organisatieontwikkeling begint de context van processen, structuren en systemen me te beklemmen. Mijn expressieve kant kan ik onvoldoende kwijt in mijn werk. Ik volg een opleiding trainingsacteren en ontdek hoe deze expressieve kant wezenlijk onderdeel is van mij. Het trainingsacteren geeft mij de mogelijkheid op een nieuwe manier bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen. Via spel. Experimenteren. In 2012 start ik mijn eigen bedrijf als trainingsactrice.

 

Na drie jaar gaat het opnieuw kriebelen. Ik geniet van mijn werk en tegelijkertijd wil ik wel weer eens wat anders. Af en toe word ik gevraagd voor één op één gesprekken. Dat maakt het oefenen heel intensief en ik heb een diepgaander vorm van contact met mijn gesprekspartner: coaching.  Ik geniet van deze nieuwe dimensie aan mijn werk en besluit mij hier verder in te ontwikkelen. De combinatie van trainingsacteren en coaching doet een beroep op mijn kernkwaliteiten en geeft me plezier en voldoening. Met deze bescheiden bijdrage hoop ik de wereld een stukje lichter te maken.

 

Mijn volledige CV vind je op LinkedIn 

Vertrouwen

Vertrouwen vormt voor mij de basis. 

Humor

Humor geeft lichtheid.

Creativiteit

Creativiteit schept ruimte.